Hoe word je een reanimatie- en AED-instructeur?

 

 

 

Een opleiding in EHBO en cardiopulmonale reanimatie (CPR) is van vitaal belang voor bepaalde medische situaties. De trainingsprogramma's die worden aangeboden door het Amerikaanse Rode Kruis en vele andere kunnen u helpen zich voor te bereiden op dergelijke levensreddende situaties.

Het Amerikaanse Rode Kruis is een van de grootste en meest actieve EHBO-opleidingsorganisaties ter wereld. Ze bieden niet alleen training voor alle soorten eerste hulp, maar ze bieden ook een verscheidenheid aan lessen zoals reanimatie, AED, hypnose, retraites, griep, wondgenezing en nog veel meer.

Daarnaast vindt u hier ook de binnenkort uit te brengen 2-cd-set "Enflower – Your Price Inside and Out". Deze cd-set bevat alles wat je moet weten over de Enflower knuffel, inclusief details over de verschillende lichaamsdelen die erin zitten. Wat dit zo waardevol maakt, is het feit dat het nauwkeurige anatomische afbeeldingen van het slachthuis heeft, zodat u precies weet waar elk deel van uw lichaam eruit zal zien als u er iets meer over wilt weten terwijl u getraind bent in eerste hulp.

uitgezonden $ 200 –

FSquare CPR & AEDmediate Aid dvd $ 250 –

Deze cursussen zijn bedoeld voor professionals die werken met kinderen, ouderen en gehandicapten. De training is erop gericht zowel beginnende als ervaren omstanders te helpen met technieken die automatisch kunnen reageren op noodsituaties. Het belangrijkste is dat iedereen gecertificeerd wordt, wat ook uw zelfvertrouwen vergroot om elke noodsituatie het hoofd te bieden, wetende dat een van deze mogelijk is.

graden:

Online certificering – $ 300

opleiding Certificering – $ Isaacarestaline $ 300 –

Het online trainingsprogramma is absoluut de beste optie van de partij als je klaar bent om als gecertificeerd reanimatie- en AED-instructeur aan de slag te gaan. Het werk is online en u kunt uw online certificaat in slechts 7 dagen verdienen. Onthoud dat u zich zowel op uw certificering als op uw klanten moet concentreren. Daarnaast moet je goede bewerkingsvaardigheden hebben, goed kunnen schrijven, spatiëring en spellingcontrole. De aangeboden training omvat reanimatie bij volwassenen en reanimatie bij kinderen.

eadication-certificering blijft twee jaar geldig, waarna u een beoordeling van uw prestaties zou moeten hebben. Bovendien wordt u geacht een resultaat en analyse, willekeurig en functioneel onderzoek en HOTSA-tests uit te voeren.

HOTSA-tests worden gebruikt om de effectiviteit van een defibrillator te meten. Ongeveer 90% van de reanimatiereactie zal worden uitgevoerd met de juiste apparaten die tijdens de echte test worden gebruikt.

Als u de eerste cursus hebt gevolgd, moet uw naam als officieel document worden vermeld op de website voor reanimatiecertificering.

Mocht je interesse hebben om te leren reanimeren en AED instructeur te worden, dan kun je je inschrijven via de WEBSITE van het Amerikaanse Rode Kruis.

Het morele ondersteuningssysteem dat is gecreëerd door klassikale discussies en praktische training, reanimatielessen, inclusief eerste hulp, zijn moreelbouwers en een manier om u te helpen uw zelfvertrouwen te vergroten en zelfrespect te krijgen.

Erkend worden als een expert in het redden van een leven met behulp van eerstehulptechnieken kan je het vertrouwen geven om anderen in nood te helpen.

Related Post