Hoe voorkom en behandel je bruin

Kent u de betekenis van een comfort disc? Zelfs als u een tiener of jongvolwassene bent, hebt u waarschijnlijk een discus in één of beide ogen.

Deze schijf is een soort kunstmatig kraakbeen, en bevindt zich tussen het natuurlijke kraakbeen van uw oogbol en het hoornvlies van uw oog. Het doel van dit schijfje is de rand van uw oog op te vangen, zodat het binnenvallende zonlicht het oog niet verstoort.

Het natuurlijke kraakbeen van het oog is zeer elastisch, en het kan uitzetten of krimpen met de verandering van het weer, als gevolg van het vocht dat geproduceerd wordt door de afscheiding van tranen. Bepaalde factoren kunnen er echter voor zorgen dat uw kraakbeen ontregeld raakt, en dit kan leiden tot een acute pijn in het oog. Een van deze factoren is langdurige blootstelling aan de zon.

Als u te veel in de zon staat zonder de juiste bescherming, zal dit leiden tot het ontstaan van een kraakbeenprogramma. Dit programma is algemeen bekend als een bruine kluizenaar spinnenbeet. Dit is een hevige pijn in het oog die vergelijkbaar is met een migraine hoofdpijn, en het wordt alleen maar erger hoe meer je op het oog drukt.

Uw iris, of oogschijf, kan op den duur ook heel gemakkelijk geïnfecteerd raken. Er kan irritatie van de iris optreden, geladen met pus of laesies, en dit kan uw ogen zeer oncomfortabel maken. Het beste wat u kunt doen om dit tegen te gaan is stoppen met het dragen van een kunstgebit, anders komen de zwarte puntjes in de voering van uw contactlenzen geforceerd in het centrum te staan.

Gelukkig voor zowel de dames als de heren kunnen uw ogen uiteindelijk worden hersteld, maar bepaalde behandelingen worden aanbevolen om het proces te versnellen.

Om bruine spinnenbeten te voorkomen of er vanaf te komen, zijn hier enkele ideeën om deze te voorkomen:

Houd uw huis of kantoor uit de buurt van nieuwsgierige ogen. Spinnen worden niet aangetrokken door zwarte Thee, een zwarte broek, of zwarte contactlenzen.

Gebruik uw Bij twijfel, niet bijten!

Gebruik uw insectenwerend middel zoals voorgesteld.

Knijp snel in de tarsi van je tenen en niet in de topjes.

Boost je Vitamine C.

Eet spinnen. Hoewel het niet erg stimulerend is om met ze te spelen, wordt aangenomen dat ze niet worden aangetrokken door de donkere kleuren van je huid. donkere kleuren absorberen meer licht en minder vocht.

Lichaamswas. Gebruik dit om de neten (eitjes die aan de haarschacht vastzitten) te verwijderen

Signaal voor hulp. Als je denkt dat je in de problemen zit, kan iemand anders je helpen. kruipen, krabben, bloeden, of verlies van interesse zijn signalen dat je hulp nodig hebt.

Het krabben aan een muggenbeet moet worden vermeden omdat dit tot infectie kan leiden.

Elke nieuwe insectenbeet moet worden uitgewreven! Dit zal helpen om het bloeden en de infectie te stoppen.

Als u pijn voelt achter uw ogen en uw oogleden zijn opgezwollen, hebt u misschien een infectie. laat het daarom nakijken.

Related Post