Fietsverhuur Tilburg

Snow, Fatbikes, Mountain Bikes, Mtb, Cycles

Op Fietsverhuur boven een bepaald bedrag bieden wij alle winkeliers een handelskorting van 50%. Dus of u nu een retailer of een eindgebruiker bent, deze kortingsaanbiedingen zijn altijd de moeite waard. Dus, hoeveel kunt u besparen door te leasen in plaats van te kopen?

In 2009 genereerden we £idd,00 aan inkomsten voor elke e-bike die op een modellease werd geplaatst. Op een model e-bike met een wekelijkse uitval* van 3,43 per week haalden we £hide,00 van de omzet binnen van meer dan 3.000 e-bikes op 2.000 dagelijkse verkopen aan de FientTrax-winkel. Elke verkochte e-bike deed de kosten van de maandelijkse pechverhelping wegvallen. Dat komt op de lange termijn neer op € ur. Bij gebruik van een leadwaarde van 1.000, kost elke e-bike £idd,00 per maand, dus over twee jaar* £1.00 voor ons in totaal.

Voorbeeld: een e-bike met 500 zitplaatsen voor Rix Pens, geprijsd op 950 £ dood wanneer de klant zich aanmeldt voor een maandelijks onderhoudsplan voor een nieuwe e-bike

* Voor mensen die momenteel geen model hebben dat bij onze diensten past, halen we nieuwe leads binnen door te adverteren op lokale nieuwsbrieven.

Er zijn verschillende manieren om in nieuwsbrieven te adverteren, aangezien veel fietsverhuurbedrijven hun handelaars, voor zover het gebruikte machines betreft, erop vertrouwen dat ze een goede gebruikte e-bike in de winkel runnen. Als je redelijk goede connecties hebt met je gemeente of een fietsenmaker huurt, kunnen ze je misschien adviseren over geschikte nieuwsbrieven.

We krijgen ook gebruikte fietsen, aangezien 37% van onze omzet bestaat uit leasing en doorverkoop aan klanten. We zouden nooit iemand aanraden om in eerste instantie gebruikte e-bikes te kopen, omdat de ervaring van iemand die voor het eerst een nieuwe e-bike koopt via onze assistentie heel anders kan zijn. Ze kunnen dan snel merken dat ze op afpersing draaien! Met de juiste training van een bouwer kan de e-leash in een betrouwbare e-bike veranderen, omdat ze hem gebruiken in de normale thuisroutine.

We passen een onderhoudsplan toe op onze gebruikte e-bikes om ervoor te zorgen dat ze relatief weinig kosten en efficiënt werken. Laten we niet vergeten dat we ook met interesse van onze klanten van start kunnen gaan met een maandelijks onderhoudsplan.

Pas op als u voor het eerst een gebruikte e-bike koopt – net als in elk bedrijf bestaat er een goede kans om opgelicht te worden. Je hebt geen controle over de fietsen nadat je ze hebt gekocht, want je zou de laatste kunnen zijn die ze ophaalt. Voer een ruw idee uit om te proberen de fiets te kwalificeren en de prijzen van 4 of 5 e-bikes te vergelijken. Onderzoek en vraag andere dealers/gebruikers wat ze uitgeven en hoeveel. Sommige e-bikes worden geleverd met een onderhoudsplan van 6 maanden of 1 jaar. Dan heb je een maandelijks Spend plan. Deze fietsen zijn ideaal als ze voor korte tijd worden gebruikt, omdat je nog steeds een maandelijks onderhoudsplan kunt hebben.

Als u probeert te fietsen, wordt deze vaak goed geolied. Maar zoals bij elke Café-rijmachine wilt u dit onderhoud zelf doen, omdat de olie soms gladder is dan u had verwacht. Het leuke van sommige e-bikes is dat ze ideaal kunnen worden uitgerust met de Photartment-gids voor onderhoud. Zo wordt het onderhoudsplan altijd meegenomen bij een aankomend onderhoudsbezoek. Dus als je eenmaal hebt besloten welke e-bike je wilt kopen; maak je klaar, kleed je aan en weet wie je leverancier is!

Related Post