Businesscoach

Businesscoach

Businesscoach 

Uw eigen bedrijf kan uitstekende fysieke voordelen bieden. U zult minder tijd met uw partners doorbrengen, de kosten verlagen, meer van het geld dat u met uw bedrijf hebt verdiend teruggeven in uw zak, meer geld voor u binnenhalen.

Maar er moet ook een prijs worden betaald. Er is een prijs die moet worden betaald voor het erg druk zijn en veel verantwoordelijkheden hebben. De prijs en de stress die ermee gepaard gaat, kunnen overweldigend zijn.

We kunnen helpen met in ieder geval een paar dingen die teveel stress kunnen veroorzaken. U kunt een slotenmaker inhuren om sloten te vervangen, een gemaakte sleutel te installeren, misschien wilt u sloten op uw kantoor vervangen of een probleem met uw computer en telefoon oplossen. Als uw kantoor zelfs maar een computerinbraak heeft gehad, moet uw kantoor mogelijk worden schoongemaakt (mogelijk worden de werknemers betrapt op het saboteren van het systeem). Als uw elektriciteit niet werkt en u uw computer of mobiele telefoon niet kunt gebruiken, is de kans groot dat u woedend wordt omdat u geld verliest of een website bezoekt, en dat u van uw bedrijf wordt gedecamineerd.

We houden er allemaal van om op de hoogte te worden gehouden, maar niemand houdt ervan tijd te besteden aan het opvolgen van psyche Cardiff-leden wanneer ze PartDS niet mogen gebruiken, of om achtergrondcontroles uit te voeren.

Misschien moet u uw optie om prepaid e-mail op te nemen uitputten. Gebruik deze optie om zowel tijd als geld te besparen. Naast het maken van afspraken kunnen we uw lijst met contactpersonen bekijken. We kunnen uw afspraken/planningen bijwerken, zodat u nauwkeurige informatie ontvangt. Dit is een uitstekende manier om contact te houden, ook als u niet fysiek beschikbaar bent om te bellen of een afspraak te maken.

Dit is ook een uitstekend alternatief voor het ontvangen van opzeggingen achteraf, aangezien uw klanten u vertellen wat ze willen veranderen en u moet terugkomen om wijzigingen en wijzigingen in uw contract aan te brengen. Nogmaals, u kunt dit omzeilen door een bijgewerkt en nauwkeurig schema te krijgen. We kunnen zelfs afspraken voor u maken terwijl u ze plant.

Als u naar een ander bedrijf verwijst als expert, gebruikt u eigenlijk die benadering. U zegt dat u in hen gelooft. Als je ze doorverwijst als een expert, denken ze bijna hetzelfde over jouw succes, jij. Een gevolg hiervan is dat u meer loyaliteit tot gevolg heeft, wat u uiteindelijk een beter rendement op uw investering oplevert.

Je hebt misschien een langzame tijd van het jaar en de druk van je eigen baan kan op je wegen. Als dit het geval is, stop dan met het labelen van dingen in negatieve termen en wees genereus met wat je gaat leveren. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een VA-arrangement moet maken of dat een computerprobleem een ​​dwingende overweging kan zijn. Om één reden ben jij de enige die kan beslissen of de tijd nemen om na te denken goed of slecht is.

Misschien wil je iets veranderen (in dit geval een tussenoplossing) en als je jezelf en/of je bedrijf op dat moment niet goedkeurt, is het tijd om na te denken over wat je moet doen om vooruit te komen of niet.

Je moet er zeker van zijn dat je echt een leven hebt en niet een vrachtwagen met boodschappen die je doet en niet serieus kunt nemen (en je weet wie je bent). U gaat geen keuzes veranderen die niet overeenkomen met uw doelen of zakelijke doelstellingen.

Hoewel de meesten van ons die een bedrijf hebben of beslissingen moeten nemen gedurende het jaar elke dag wat tijd besteden aan het uitvoeren van deze activiteiten, is het een onpraktische benadering. Deze tijd kan in plaats daarvan verstandig worden gebruikt om uw bedrijf te laten groeien.

Profiteer van de "off-time" om te zitten:

• om op adem te komen. Je kunt je ook een activiteit voorstellen die gericht is op de inspanningen om jezelf te leiden. Doe elke dag meerdere rekoefeningen;

• er zijn indrukwekkende resultaten.

• je adem stelt je in staat om de rest van de dag meer open te staan ​​voor je geest. Je zult ook meer kunnen ontspannen dan voorheen en je meer voldaan voelen.

• als u productiever zou zijn, zou u beter bekend zijn met uw prioriteiten. Na een beetje goede zakelijke praktijken, is het aan jou om te leren en te beslissen wat je nodig hebt om het meest comfortabel te zijn met de toewijzing van tijd en energie.

U kunt uw tijd effectiever indelen als u niet steeds in beslag wordt genomen door de inspanning en in staat bent om beslissingen met meer gemak, zonder zorgen en met meer vertrouwen uit te voeren en te nemen. Bovendien bent u in staat om de stress voor uw bedrijf en uzelf tot een minimum te beperken.

Als je je meer verstikt en overweldigd voelt door al je verantwoordelijkheden, dan heb je waarschijnlijk gedacht dat het tijd is om een ​​verandering te overwegen. Soms is alles wat je nodig hebt de verandering van vooruitzichten en je eerdere ervaring.

Related Post