Koffie Koffie

Optimaal seizoensgebonden, onze braadkoffer streeft ernaar om altijd een van onze zorgvuldig geselecteerde boerderijen in handen te hebben van de barista. Koffie staat bij ons altijd op punt, want er is geen verschil in hoe we onze brand- of opslagfaciliteiten runnen. Daarvoor komt ook heerlijk smakende koffie. Onze braadstukken worden in kleine batches gemaakt om zo effectief mogelijk de hoogste kwaliteit te bereiken. We zijn verschillend. Door kleine stapjes te zetten, zijn we in staat om te evolueren in de branche. Daarom vertrouwen onze klanten op ons als ze op zoek zijn naar meer dan alleen een koffiegroothandel. Al onze koffie meet mijn water koel, en daar dank ik ze voor en ik weet zeker dat het ook voor jou leuk is . Het is nodig voor de methode die we gebruiken om onze koffiebonen te scannen, maar ook voor onze langetermijntests. Ik gebruik deze methode, scan de bonen minstens twee keer, bewaar de geproduceerde kwaliteit bij 11°C om maximale veiligheid van ons product en voor de superieure koffiebouillons te garanderen. 72 °C wordt ook sterk aanbevolen voor de beste kwaliteit van ons product, omdat het de microbiële groei in het koffiedik, dat vaak uitbraken veroorzaakt, onderbreekt. Het enige dat ik wil, is dat het wordt aanbevolen. Dankzij mijn originele Konecreme-koffiefilters duurt het minder dan 5 minuten nadat onze vers gebrande koffie is verzameld, om mijn apparatuur volledig schoon te maken en er weer mee bezig te zijn. Ik heb ook de neiging om heel snel koffie te zetten met het enige dat ik in mijn kast had, of beter nog, ik heb het geluk dat ik altijd water heb dat ik gebruik om alles te drogen. Er zijn verschillende zitplaatsen te vinden rond het huis in totale elegantie en comfort. Een groot wit queensize bed dat zoals altijd door beide volwassenen wordt gebruikt, hoewel ik het ook wat comfortabeler heb gemaakt door een coticlas-kussentop te gebruiken. Iets anders dat ik altijd zeker heb gedaan, is om elke avond een lekker kopje thee te drinken met mijn kopje cacao en yoghurt. Iets anders dat ik altijd heb gedaan, is om elke avond minstens één kom Tim Hortons-koffie te drinken, zo niet meer, altijd. Ik moet hard werken omdat ik veel geluk heb gehad om deel uit te maken van wie deze branche voor mij was en ik moet voorzichtig zijn met het vertrouwen dat ik in mezelf heb. Ik heb veel respect voor koffie en de mensen die het maken. Ik hoop alleen dat ik blijf leven om deze industrie verder en op een positieve manier te zien evolueren. Op dit moment ben ik op vakantie, reis ik door Europa, Zuid-Amerika, enz., Ik krijg bezoek uit Denemarken, waar ik heb gediend en genoten van een geweldige tijd en ik kijk uit naar de opening van een fontein in mijn geboorteplaats in niemand minder dan mijn geboorteplaats, Saskatchewan! Ik wil ook van de gelegenheid gebruik maken om mijn dank uit te spreken voor de liefde en steun die ik heb ontvangen van de leden van de band "The Devil Wears Prada" en ze hebben een tentoonstelling georganiseerd met persoonlijke projecten en kunstwerken van enkele van de vertegenwoordigde artiesten in de band die ik kan bekijken en beoordelen. Ik dank alle Fort Reid-gemeenschap, filmfans en scotch-drinkers voor het contact met mij over mijn herstel en hun uiterste best om te helpen. Het wordt altijd gewaardeerd.

Related Post